مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 1 کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی  

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/09/30 - 13:30
  • تعداد بازدید: 300
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل کانون استان اردبیل:

خاطرات رزمندگان دوران دفاع مقدس قصه می‌شود

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل گفت: خاطراتی از رزمندگان دوران مقدس توسط مربیان اهل‌قلم کانون، در قالب قصه و داستان به نگارش درمی‌آید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، ملیحه ملک‌زاده فرد در دیدار با سردار غلام عسگر کریمیان، پیشکسوت جهاد و شهادت، مکتوب کردن خاطرات رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس را راهی برای ماندگاری و حفظ آن دانسته و گفت: وظیفه ما در قبال رشادت‌های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به‌خصوص شهدای نوجوان این است که رویدادها، جریان‌ها و آموزه‌های این دوران را برای نسل جدید بازگویی کنیم.

ملک‌زاده فرد روحیه سلحشوری نوجوانان در دوران دفاع مقدس را وصف‌ناشدنی توصیف کرده و اظهار داشت: نوجوانانی که بی‌هیچ چشم‌داشتی غیرتمندی و حس وطن‌پرستی را با فداکاری و ازخودگذشتگی به نمایش گذاشتند، الگویی بی‌نظیر برای نوجوانان ایرانی هستند و بی‌شک روایت این حماسه‌های تاریخی در قالب قصه برای کودکان و نوجوانان جزو مسائل مهم است.

وی برای ترویج، توسعه و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت از اجرای فعالیت‌های مختلف در کانون پرورش فکری استان اردبیل خبر داده و خاطرنشان کرد: با تشکیل کارگروهی ویژه با مشارکت مربیان توانمند و اهل‌قلم کانون استان، کار نگارش روایت‌های پایداری رزمندگان در حفظ و حراست از کیان ایران اسلامی با گفتگو با تعدادی از پیشکسوتان و ایثارگران دوران جنگ تحمیلی آغازشده است تا این متون در قالب قصه و داستان توسط قصه‌گویان و راویان دفاع مقدس برای کودکان و نوجوانان نقل شود.

سردار غلام عسگر کریمیان، فرمانده سابق سپاه عاشورا نیز در این نشست به‌ضرورت انتقال فرهنگ انقلاب اسلامی، جبهه مقاومت و دفاع مقدس به نسل‌های جدید کشور اشاره‌کرده و بیان داشت: دوران کودکی بهترین دوران برای آشنایی با ارزش‌های ملی و فرهنگی است چراکه بسیاری از ویژگی‌های شخصیتی و معنوی یک فرد در این سنین پایه‌ریزی می‌شود.

این آزاده و جانباز جنگ تحمیلی رهنمودهای مقام معظم رهبری در حفظ فرهنگ دفاع مقدس را مورد تأکید قرار داده و گفت: رهبر معظم انقلاب بهترین راه انتقال فرهنگ و ماندگاری آن را استفاده از زبان هنر عنوان کرده‌اند و در بحث نویسندگی که جزئی از این زبان است، کانون پرورش فکری می‌تواند موفق عمل کند؛ چراکه مخاطبانش کودک و نوجوان هستند و علاوه بر آن نیروهای زبده و نویسنده‌ای در دل خود دارد که با ادبیات کودک آشنا هستند.

وی در ادامه به اهمیت روشنگری و پاسخگویی به ابهامات و سؤالات نسل نوپای جامعه در خصوص هشت سال جنگ تحمیلی اشاره‌کرده و گفت: کودکان و نوجوانان امروز، آینده‌سازان فردای کشور هستند و لازم است بدانند و به یاد داشته باشند؛ عزت و استقلال کشور به بهای خون هزاران شهید و ایثارگر به ثمر نشسته است که باید از آن صیانت شود.

کریمیان نگارش قصه و داستان را اقدامی مهم در راستای نهضت روایت گری به زبان کودکان و نوجوانان عنوان کرده و افزود: برخی مفاهیم چون جانباز، شهید و دفاع، واژگانی انتزاعی هستند که با زبان قصه و داستان می‌توان به توصیف مصادیق آن‌ها پرداخت.

 

کلمات کلیدی

تصاویر


شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت